Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hovslätts IK F-10 Innebandy

Följ

F-10 Innebandy

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hovslätts IK
Innebandy
F-10 Innebandy

Försäljning

31 okt 2023 4 kommentarer 226 visningar
Robert Bäck Förälder
4 kommentarer
  • 31 okt 2023 Peter Lindh

    Bra tanke men jag tycker nog att eftersom det är en lagidrott och de är ett lag tillsammans så tycker jag att det de säljer ska gå till laget trots allt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 okt 2023 Martin Beijer

    Håller med Peter! Såväl som de kämpar, vinner och förlorar tillsammans så tycker jag man bör tänka likadant med försäljning och förtjänst och gör det tillsammans som ett lag. På en match är det ju hela laget som vinner oavsett vem som gör målen t.ex.

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 nov 2023 Linda Andersson

    Tycker det är lite svårt… Skulle vi fråga dottern tror jag att hon skulle anstränga sig lite extra för att sälja mer, om hon visste att en viss del går till henne själv… Samtidigt tycker ju både jag och Fredrik om tanken på solidaritet och känner nog att hela överskottet bör gå till laget.

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 nov 2023 Robert Bäck

    Tanken med förslaget är att sporra tjejerna att lägga ner lite mer jobb på försäljningen. Förtjänsten av försäljningen ska enbart gå till cupavgifter för att slippa ta ur egen ficka. Blir mer rättvist då vissa säljer 20 paket newbody medan andra kanske bara säljer de tre som klubben kräver eller väljer att köpa sig fria. Det är självklart inte meningen att tjejerna får ut pengarna utan ska användas till sådant som rör laget, vilket vi administrerar. Går också att ta en medelväg, ex 3 paket till klubben, 2 paket till laget, resterande till spelarens avgifter.
    Jag lägger ut en förfrågan inom kort så alla får göra sin röst hörd, så rättar vi oss efter det förslag som får flest röster.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in