6 januari 2016
16:50

Hovslätts IK P01

Referat: Lindås Waves IBK - Hovslätts IK P01

Final i Gothia Cup mot detta Lindås som vi var nära att åka ut mot i kvarten förra året. De var nog riktigt revanschsugna efter den förlusten, men vad hjälpte det när vi vann Gothia Cup för andra året i rad och vinst i finalen med 5-2 (1-1,4-1). Liksom förra året mot dessa hade vi svårt att komma till i första perioden, hamnade även i underläge med 0-1 och det såg tufft ut. Men en reducering till 1-1 var riktigt skönt. Sedan i andra gör vi två snabba fram till 3-1 och när vi även sätter 4-1 känns det riktigt bra. Även om de reducerar till 4-2 med ca fem minuter kvar känns det lugnt. Sedan punkterade vi matchen med 5-2 i slutet och vi vinner Gothia Cup för andra året i följd. En grym prestation!