12 april 2015
11:45

(1/4) IBK Lockerud Mariestad

Referat: Hovslätts IK P01 - (1/4) IBK Lockerud Mariestad

Förlust i kvartsfinalen mot IBK Lockerud Mariestad med 4-6 (0-3,4-3) Ja, herregud vilken match detta blev!! Det trodde man inte efter den katastrofala inledningen från vår sida. I och för sig parkerade vi i deras zon de första två minuterna. Men när vi åker på en utvisning och de tar ledningen med 1-0 vänder matchen. Strax därefter står det 0-3 i mitten av första. Trots att de spelar bra känns det som att de gör 3 mål på 3 chanser. Resten av perioden försöker vi komma ikapp men det vill sig inte. Vi åker även på en utvisning till, ingen bra 1:a period från vår sida. Det ser mörkt ut inför andra perioden.

Vi rivstartar direkt och gör två mål i första spelminuten, nu var vi ordentligt på gång. Vad händer då? 2-4 i baken. Detta var inte vår match helt enkelt. Men nu forcerar vi nu något oerhört framåt och trycker in två mål fram till 4-4 med fem minuter kvar. Här känns det som att vi skulle in och göra ett segermål. Men återigen åker vi på 4-5 med 2,5 minut kvar och strax därefter 4-6. Känns fruktansvärt efter den upphämtningen från 0-3 till 4-4. Spännande var det i alla fall.

Sammanfattningsvis har vi gjort det bra med 4 vinster på 6 matcher i denna cup. Hoppas bara det inte gått troll i det här med kvartsfinalförluster (åkte även ut i kvarten i P13, Fair Play).