23 mars 2024
11:00

IK Vista

Referat: Hovslätts IK - IK Vista

Lördagens träningsmatch på Junebäcken mot nya div 3-laget IK Vista slutade med seger 3-1 efter 2-0 i halvtid. Första halvlek bjöd inte på något bländande spel men vi kändes något bättre än Vista och har hittat en hög lägstanivå i vårat spel. Adam Malm satte 1-0 på nick efter hörna och Blaize kunde slå in 2-0 I öppet mål efter inspel från Hampus. Andra halvlek var bara 10 min gammal när Hampus fick sitt andra gula och därmed blev utvisad. Trots att vi alltså spelade med en man mindre i 35 min så var spelet jämnt mellan lagen resten av matchen. Vista reducerade till 1-2 men Isac D kunde fullt rättvist slå in slutresultatet 3-1 på en omställning. Beröm till Elvis i målet som spelade säkert hela matchen och bl a stod för en fin räddning i slutskedet. Adam Malm gjorde tyvärr sin sista match för oss då han fått nytt jobb och flyttar till Stockholm i april. Men vi har börjat spela in Freding på hans mittbacksposition och han kommer lösa det på ett bra sätt!
Nu blir det ledigt i påskhelgen för grabbarna innan vi har genrep mot Aneby den 7 april. Seriepremiären spelas borta mot Bankeryd den 14 april!