9 mars 2024
13:00

Malmbäcks IF

Referat: Hovslätts IK - Malmbäcks IF

Tyvärr torsk i dagens träningsmatch mot Malmbäck som kom 4:a i Div. 4 norra förra säsongen med 2-3 efter 1-2 i halvlek. Spelmässigt så var Röttåvitt det bättre laget i 65-70 min och Malmbäck fick ägna sig åt försvarsspel den tiden. Tyvärr bjuder vi på 3 mål genom individuella misstag och det är ju tråkigt och där behöver vi bli mycket bättre. Spelmässigt dock så var vi det bättre laget och hade många fina anfallskombinationer. Sista 20 minuterna spelade vi med 4 st 06:or som visade att de vill vara med och slåss om en plats i truppen som startar mot BSK den 14/4.
Många på planen idag visade att tränarna får svårt att ut en 17-manna trupp till seriepremiären som är ca. 1 månad bort. Beröm till hela laget idag men lite extra plus till Hampus, Theo, VP och William.
Målskyttar: Hampus och Anton Torhall