Kabevallen konstgräs
24 februari 2024
12:15

Referat: Tenhults IF - Hovslätts IK

Idag spelade röttåvitt sin andra träningsmatch för säsongen borta mot Tenhult. Bra förutsättningar med sol, plusgrader och en fin plan. Tenhult började aggressivt och satte hård press på Hovslätts backlinje. Men efter ca 15 minuter tog vi över och ägde sedan matchen fullständigt. 1-0 kom efter ett fint anfall där Theo spelade in bollen till Kalle som kunde lägga in den i öppet mål. Men det kunde stått både 3-0 och 4-0 i halvtid efter klara lägen både för Kalle, VP och Hampus.
I andra halvlek gör Dalle 2-0 återigen fin framspelning från Theo. Strax därefter gör VP 3-0 snyggt framspelad av Rasmus. När det är ca 20 min kvar så gör vi lite byten och vi tappar grunderna lite. Men vi fullföljer matchen på ett stabilt sätt och i slutet är Hampus på väg igenom för 4-0 men blir bryskt kapad och Tenhults spelare blir frilägesutvisad. Matchen slutar 3-0 vilket var i underkant. Men vi tar med oss bra och stabilt spel från samtliga spelare med extra plus för Olof på mitten och Theo som hade två snygga framspelningar från sin högerkant.