Råslättsskolan - Fotbollsplan
16 mars 2024
13:00

Referat: Råslätt SK - Hovslätts IK

Dagens träningsmatch på Råslätts konstgräsplan mellan HIK och Råslätt slutade 2-2 efter ledning med 2-0 i halvtid för röttåvitt. Första halvlek är nog den bästa vi gjort under försäsongen där Råslätt inte tilläts få igång sitt spel överhuvudtaget. 1-0 gjorde Teo efter att ha kommit fram fint på högerkanten och 2-0 lobbade Leo S snyggt in över en chanslös målvakt. Vi hade även bud på 3-0, bl a ett skott i stolpen av Hampus, men 2-0 stod sig halvleken ut!
I andra halvlek tappar vi vårat tålamod något och vi tillåter Råslätt att få igång sitt spel lite mer. 1-2 kommer ca 10 min in och 2-2 efter ca 20 min. Men vi fortsätter att skapa chanser och borde kanske gjort något mer mål. Istället får Råslätt en straff efter att bollen oturligt hamnat på Williams arm. GG räddar dock straffen med en fin benparad. Men matchen visar att vi har något bra på gång och blir att räkna med säsongen 2024.
Svårt att framhålla någon enskild spelare idag utan jag väljer att framhålla hela laget för en fint genomförd match mot ett Råslätt som imponerat under försäsongen!