2 mars 2024
13:00

Egnahems BK

Referat: Hovslätts IK - Egnahems BK

Klar seger i dagens träningsmatch mot Egnahem med 4-1 efter 1-0 i halvlek. Vår första halvlek var riktigt bra där EBK knappt fick låna bollen och ledningen borde kanske varit något mål mer. VP gör 1-0 genom att bryta ett uppspel från EBKs backlinjen och placerar den snyggt i målvaktens bortre hörn.
Vi och EBK gör lite byten i halvlek och det är avbytarna som kommer in och sänker EBK. Först gör Isak K 2-0 efter ryckts sig förbi backen och lägger bollen stolpe in sedan slarvar vi lite defensivt och EBK kan reducera men de tar nog inte ens 5 min innan Svante gör 3-1 efter frispelning från Anton S och i matchens slutskede så nickar Adam in 4-1 på en hörna från Walle.
Kan vi fortsätt att spela som vi gjorde i första så är jag mer än hoppfull.
Målskyttar: VP, Isak K, Svante och Adam M.
Alla får med beröm för insatsen idag, vi hade några som stack ut lite mer Olof K, Gustav i målet trots ett litet misstag på reduceringen och våra mittbackar Adam och Wille
Ny match på lördag då vi möter Malmbäck som var topplag i Div4 Norra förra året återigen en tuff match.