13:00

Tabergs SK

Skön seger på hovet.

Seger mot TSK med 4-0 efter 2-0 i halvtid.

Vi hade kniven mot strupen idag, vi var nämligen tvungna att vinna annars fanns risken för att nedflyttning till 5:an. Vi börjar starkt och skapar tryck på Taberg som såg ut att vara lite tagna av stundens allvar. Redan runt minut 20 så skjuter Hampus ett välplacerat skott och 1-0 är ett faktum, vi fortsätter att trycka på och i slutet av första så skjuter Vristel ett stenhårt skott via Olofs mage in i målet.
Andra fortsätter som första och William A har två jättechanser att utöka ledningen men TSK bästa spelare målvakten gjorde 2 kanonräddningar. Lite senare i andra halvlek på ett mönsteranfall där vi på handbolls manér rullar upp TSK försvar får Adam B öppet mål och rullar in 3-0, matchen känns avgjord och när Olof gör sitt andra på en kanonfin lobb i slutet så är segern klar. Vi gör en helgjuten match där alla spelare spelar på den nivån som vi vet att de har.
Bästa idag Olof och våra mittbackar Adam och Villiam.

Annars en tung säsong med mycket stolpe ut och nu laddar vi för säsongen 2024 där vi med våra unga trupp blir ett år äldre och bättre, nu siktar vi uppåt.

Stort tack till tränare och spelare för säsongen 2023, där vi till slut hamnade på 8:onde plats.

Stort grattis till Waggeryds IK som vann serien och vi lider med Vrigstad och Taberg som får lämna 4:an

Tack alla supporters och sponsorer och ett extra tack till vår hejarklack HIK Ultras som har stöttat oss med bravur!