30 september 2023
13:00

Hovslätts IK

Bara oavgjort i Vrigstad

Matchen slutade 1-1 efter 0-0 i halvlek och jag tycker inte att vi kom upp samma nivå idag som i söndags mot Värnamo.
Det såg ut som vi var märkta av stundens allvar. Spelmässigt och chansmässigt hade vi ett kraftigt övertag mot Vrigstad men antingen blir sista passet lite för dålig eller så stressar vi när chansen dyker upp. Det började annars hoppfullt med straff redan i minut 2 men straffen räddades av Vrigstad målvakt. Vi hade nog behövt målet där då hade nog axlarna sjunkit ner 1 dm.
I andra halvlek fortsätter vi skapa chanser och på en hörna där Adam nickar på försvarare i Vrigstad kan han sedan trycka in returen, det kändes då som vi skulle reda ut det då men efter målet blev vi ännu mer försiktiga och Vrigstad tryckte på och till slut så kunde de kvittera. Båda lagen hade sedan riktigt bra chanser att avgöra dock med fördel till oss då vi hade två rikigt fina lägen i slutet när Vrigstad försökte forcera in bollen men det fortsätter att se ut som det gjort hela säsongen, vi lyckas inte omsätta våra chanser i mål.
Målskytt Adam M
Bäst idag var Adam M och pris till HIKs bästa spelare som hemmalaget utsåg gick till Hampus.
Nu blir det spännande på lördag när vi möter TSK….men det är ju dessa matcher som är roliga att spela men kanske inte för oss på sidan. Tur att vi har hjärtstartare på hovet.