21 oktober 2018
16:00

Skärgården SK

Referat: Hisingens IK - Skärgården SK

Vid matchstart är vi med bra och känns bättre än motståndarna första 5-10min. Vi har några fina lägen som SSKs målvakt räddar. Och SSK får ett slumpläge på en studsande puck och gör
1-0, Tyvärr gör SSK ytterligare mål på oss i vårt boxplay och leder första perioden med 2-0, perioden avbryts och vi går till vila med ca 1,5 min kvar pga att plexiglaset går sönder
i SSKs zon. Vi får en välbehövlig paus för att prata igenom vårt spel. Matchen startar upp igen och vi spelar klart dom få minutrarna ifrån första innan vi kommer igång med andra
där vi lyfter oss men har svårt att komma till klara lägen. Skärgården gör det svårt för oss att komma in i skottsektorn och vi får ta många avslut ifrån sämre lägen än vi önskar.
Men vår nr 17 krigar in en reducering i numerärt underläge och vi får ytterligare energi och går till pausvila med 1-2 på tavlan och ett övertag i skotten vilket vi känner är ett
lyft för oss.
I tredje drar vi på oss en utvisning och SSK gör 1-3 i sitt PP, men vi fortsätter att köra och med 1 min kvar efter en timeout och i ett PP och spel 6-4 så trycker vi in en reducering
igen till 2-3 via J. Molin, vi tar ut Axel igen så snart vi kan efter det men SSK får tag i pucken och gör 2-4 istället för som vi hoppats på en kvittering.
Vi får studsa tillbaka igen redan på onsdag då vi möter Varberg borta.