Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skiljebo SK F-11

Följ

F-11

Följ oss för uppdateringar
Följ
Skiljebo SK
Fotboll
F-11

Pengar till lagkassan

16 nov 2020 6 kommentarer 214 visningar
Anna Rr Tränare
6 kommentarer
  • 16 nov 2020 David Larsson

    Att betala 500kr för att köpa sig fri känns lite saftigt då förtjänsten på 4 sålda paket är 148kr. Jag betalar mer än gärna den summa som förtjänsten skulle vara, men inte 500kr.
    Mvh David

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2020 Marcus Evenbom

    Jag hoppar in med mina synpunkter... jag tror inte utgångstanken är att försäljningen ska stanna vid 4 pkt. Om man säljer till vänner, släkten, arbetsplatsen så kanske det genererar försäljning på 10-20 paket.
    Därför är och ska det vara dyrare om man väljer att "köpa sig fri".

    I slutändan så är det pengar som måste finnas på lagkontot för att cuper/aktiviteter ska kunna genomföras. Alternativet som jag ser är individuella spelarkonton, vilket är mest rättvist, men kanske slår hårdast mot familjer med begränsad ekonomi.

    Det är nog väldigt svårt att få 100% rättvisa vid liknande försäljningar men tanken måste vara att det är pengar som hamnar i lagkassan och, som gör att det för alla, kostar mindre att köpa träningsoverall, tröja, ryggsäck mm och cup/matchavgifter.

    Mvh
    Marcus

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2020 Daniel Sundmark

    Som du skriver Marcus så är det precis det som är tanken, självklart vill vi att man säljer så många paket som möjligt för att få ihop så mycket pengar vi bara kan. Blir det ”för lätt” att köpa sig fri kommer de flesta göra det och vi kommer förmodligen inte få in lika mycket pengar.

    Så klart vill vi att det ska vara så lika för alla som möjligt oavsett vilka ekonomiska möjligheter man har. Om någon har svårt att sälja 4 paket så får vi försöka hjälpas åt. Vi vill ju dock inte att alla ska köpa sig fria förutom någon enstaka. Då tappar vi lite av syftet med försäljningen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2020 David Larsson

    Jag förstår syftet med att sälja saker, och att försöka sälja så många saker som möjligt.

    Det är mer att alla har olika förutsättningar att sälja saker. Men kanske arbetar på en arbetsplats med få anställda, har familj i annan stad. Vänner som har barn som säljer samma saker. Fler egna barn som håller på med idrott som också säljer samma saker, samt barnen kanske har fler aktiviteter/idrotter och de har också krav att man ska sälja samma eller liknade produkter.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2020 Marcus Evenbom

    Hur kommer vi runt problemet med att alla har olika förutsättningar? Frågan har lyfts om förslag till hur vi kan dra in pengar till tjejerna. Tveksam till att det kom in så jättemånga förslag?

    Att hitta en intäktskälla som alla föräldrar är nöjda med är nog omöjligt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 nov 2020 Anna Rr

    Det kan vara så att man har möjlighet att sälja olika mycket, beroende på arbetsplats, men även fler barn som ska sälja saker. Kan vi inte alla försöka sälja så mycket som möjligt? Går det så går det. Någon kanske säljer tio paket, medan någon annan säljer tre paket. Den totala summan blir förhoppningsvis en bra vinst. Olika familjer har ju också olika möjlighet att köpa sig fri även om den summan skulle sänkas.

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera