Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK UK F-12

Följ

F-12

Följ oss för uppdateringar
Följ

Obligatoriskt föräldramöte

14 apr 2023 4 kommentarer 140 visningar
Linda Eriksson Förälder
4 kommentarer
  • 14 apr 2023 Agnese Mammadova

    Hej! Tyvärr jag kan inte vara med på möte imorgon, men jag vill jättegärna vara med och hjälpa till med organisationen osv

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 apr 2023 Linda Eriksson

    Tack Agnese! 😍 Vi vill även att fler tar ansvar och hjälper till så att ingen behöver göra allt och så att allt kring laget fungerar smidigt och långsiktigt. 💪

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 apr 2023 Suzanne Lönngren

    Hej. Janina skulle få ett större matchställ. Hon behöver detta matchställ i morgon eftersom det hon har är alldeles för litet. Vi påtalat detta 2 gånger redan. Vilken tid tid ska hon vara där för att få det? Och vart ska hon byta om? Finns ingen möjlighet att hon kan spela i det hon har.
    Mvh

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 apr 2023 Cecilio Ramirez

    Hej Suzanne tråkigt att det blivit så men jag personligen har inte hört att Janina skulle behöva ett nytt matchställ. Det är så att flera tjejer i laget skulle behöva byta och då måste vi beställa en enhetlig storlek som passar alla då matchställen inte är personliga.

    Vi behöver samla ihop information om vilka storlekar vi har nu så att vi kan beställa en eller 2 storlekar större än de vi har och det gör kansliet när de fått in information om storleken vi vill ha. P14 har beställt nya matchställ i Januari och ännu inte fått några så det är ett problem vi alla lagenheter måste lösa.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in