Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eslövs BK U19

Följ

U19

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

LB07

2 - 0
Bunkeflo
8 april 2017
15:00

Eslövs BK

Referat

Referat: LB07 - Eslövs BK

Sista träningsmatchen innan serien drar igång i påskhelgen, närmare bestämt annandag påsk i Höör kl. 14.00.

LB07 stod för motståndet, ett spelande lag som har som målsättning att komma topp tre i kvalet till Skåneserien under vären och därmed spela i A till hösten. Matchen spelades på naturgräs på en riktigt bra plan i Bunkeflo.
Inledningen av matchen var inte den bästa från vår sida, passivt och bolltittande, och LB07 vände ganska enkelt bort oss i felvända positioner. Innan vi vaknade hade LB07 gjort 2-0 på oss, i något som måste sägas var ett ganska taffligt försvarsspel. En riktig väckarklocka, med lite justeringar inom laget, åt vi oss in i matchen och fick bättre ordning på försvarsspelet. Några bra anfall och vi var ytterst nära att få kontakt, men lite otur i avgörande läge och några fantomrädddnigar av deras målvakt gjorde att vi fick ta paus utan mål. Matchen stod nu och vägde och ju längre matchen led i andra halvlek desto öppnare blev matchen, med målchanser på båda hållen. Men två mycket bra målvakter såg till att det inte blev fler mål i matchen. Som sagt böljade det fram och tillbaka i andra, tycker vi står upp bra och vågar spela när det tilläts och tycker också att vi tar för oss och får undan bollarna i trängda situationer och lyckas med brytningar i utsatta läge, Vi höjer oss i närkampsspelet och börjar mata fram fler djupledspass från mitten, något som så när gett utdelning. Misströsta inte, med den inställning och de linjer man kan se i spelet, ser det väldigt ljust ut!

Det blev en riktigt bra genomkörare för vår del innan seriestart, vi har nu mött riktigt bra mostånd som siktar högt i seriespelet och verkligen fått känna på det som stundar, så det känns verkligen som vi kommer väl förberedda. Det kommer att bli många tuffa matcher framöver, men det ska bli oerhört inspirerande att slå underifrån i ett läge där moståndet inte vet mycket om oss och där vi ska ha målsättningen att göra det surt för många lag. Känslan är att det kommer att bli många jämna matcher, där små detaljer kommer att vara avgörande, därför extra viktigt att vi fullföljer den plan vi har inför varje match och/eller i försök att ändra matchbilden anpassar oss till nya instruktioner och förändringar. Det finns mycket kvalité i laget, så vi går in i säsongen med en väldigt positiv känsla, tror alla längtar till första matchen, alla spelare är också tillbaka efter alla skador, kan inte bli bättre!

På tisdag tränar vi på naturgräs på Norrvång, eftersom det är lov och jag vet att en del ska åka titta på MFF:s match mot GIF Sundsvall på kvällen, siktar vi in oss på att träna kl. 14-15.30, hoppas alla kan då!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Anton Nordberg 1 0 0 0 0 0
David Mattsson 1 0 0 0 0 0
Dion Krasniqi 1 0 0 0 0 0
Edion Zenuni 1 0 0 0 0 0
Eric Wickman 1 0 0 0 0 0
Fabian Fors 1 0 0 0 0 0
Leo Sjögren 1 0 0 0 0 0
Linus Roos 1 0 0 0 0 0
Lukas Wendle 1 0 0 0 0 0
Melvin Svensson 1 0 0 0 0 0
Rasmus Rosenbäck 1 0 0 0 0 0
Vilmer Nilsson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Isak Skarlund 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng