Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Carlstad Crusaders A-lag Herr

Följ

A-lag Herr

Följ oss för uppdateringar
Följ
Carlstad Crusaders
Amerikansk fotboll
A-lag Herr
Tabell
Lag M V O F P
1 Stockholm Mean Machines 4 4 0 0 12
2 Tyresö Royal Crowns AFF 4 3 0 1 9
3 Carlstad Crusaders 4 1 0 3 3
4 Örebro Black Knights 4 0 0 4 0

Match

Tyresö Royal Crowns AFF

39 - 0
Tyresövallen A-plan
27 maj 2023
00:00

Carlstad Crusaders

Referat

Skadedrabbat Crusaders blev nollat i Tyresö

Det var ett Carlstad som åkte i väg med en tunn trupp till Tyresö på lördagen. Med ett flertal tapp av olika anledningar mönstrade man endast 26 spelare mot en tuff motståndare.

Crusaders fick börja med bollen mitt på planen efter en mycket fin retur av Bilal El Kebbachi. Efter en bra start närmade sig bortalaget redzone, men där tog det stopp och Tyresö kunde ta över bollen. Carlstads försvar stretade emot men till slut kunde Tyresö efter bra fieldposition göra matchens första TD o ta ledning med 7-0.

Bortalaget kom ingen vart och Tyresö kunde direkt i andra kvarten utöka till 13-0. Innan halvleken var över hade hemmalaget utökat sin ledning både en och två gånger och kunde gå till halvtidsvilan med en betryggande 25-0 ledning.
Carlstad som drog på sig ett skador till lyckades hålla tätt i tredje kvarten, men i början på fjärde kunde Tyresö utöka till 32-0. Efterföljande drive kastade Carlstad en ”pick-6” och Tyresö kunde fastställa slutresultatet till 39-0.

Carlstads försvar fick slita otroligt hårt hela dagen då anfallet inte kom någonstans mot ett aggressivt Tyresö försvar.

Nästa match har Carlstad hemma mot ärkerivalen Örebro i Scandinavian Cup finalen på Tingvalla IP, nästa lördag 3 Juni kl 15.

MVP Tyresö: Dovydas Koncevicius
MVP Carlstad: Mattias Eriksson

Andra möten i serien

lör 15 apr 2023, 15:00 Carlstad Crusaders - Tyresö Royal Crowns AFF 7 - 33