Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Forward A-laget Herr

Följ

A-laget Herr

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Örebro Syrianska IF 1 1 0 0 3
2 BK Forward 1 1 0 0 3
3 Vinnare i match 120925001 0 0 0 0 0
4 Vinnare i match 120925002 0 0 0 0 0
5 IFK Kumla 1 0 0 1 0
6 Yxhults IK 1 0 0 1 0

Match

BK Forward

2 - 1
Trängens IP Konstgräs
20 mars 2024
18:00

IFK Kumla

Referat

Referat: BK Forward - IFK Kumla

En riktigt jämn tillställning på Trängen, i en match som kunde slutat åt båda håll. Nu var det Forward som drog det längsta strået och därmed får spela Final mot Örebro Syrianska senare i vår - segraren här till Svenska Cupens omg 1 i sommar.

Efter ett bra förspel på Forwards högerkant, och inspel så dyker Simon Danielsson upp vid första stolpen och 1 - 0, och detta i första minuten. Samme man har också ett bra läge för 2 - 0, medan Joel Segerlind Anderssons skott är Kumlas bästa i första - men här gör Quinn en viktig fotparad.

Eliyo Turkan kan öka Forwards ledning till 2 - 0, i mitten av andra och detta genom ett eget bra förarbete. En kvart kvar kan Linus Lamu reducera, och Kumla tfortsätter trycka på men Forward håller mot. Kumlas Mattias Perssson har två rena frilägen i andra, där Quinn Stahmer står emot det första och det andra smiter starx utanför. I övrigt en eloge till Kumla, som ser bra ut infför seriestarten i Uddevalla

Rickard Nilsson: Naturligtvis nöjd över segern, men kanske mer en kämpamatch idag, men killarna jobbar på bra och vi visar också ett stabilt fösrsvarsspel..

Ronny Gustavsson Engdahl: Tycker nog vi var värda mera efter den insats vi gör idag. Men tycker ändå vi har kommit en bit på vägen, och ser med tillförsikt fram mot serien..

Forward spelar genrep på lördag 13.00 mot Skiljebp SK och även detta på Trängen. Kumla genrepar hemma mot IK Franke

Startade: Quinn Stahmer, Henrik Cullberg, Edvin Eriksson, Wilgot Rydborg, Christopher Alp, Sixten Eriksson, Henrik Asp, Axel Wetteus, Idris Mohammed, Eliyo Turkan, Simon Danielsson

Byten Simon - Teddy Diawara (60), Idirids . Eskil Thor (60), Edvin - Erik Rolland (65), Sixten - Adam Baraké (80)
ej Divin Don Shikaneza, Hugo Mosshagen, Neo Meijer Persson