2 juni 2024
14:00

BK Forward

Referat: Säffle SK - BK Forward

Både nöjd och missnöjd, rapporterar Rickard Nilsson från en helt okej bana i Säffle. Vi gör en riktigt bra första halvlek, och kan faktiskt göra mer mål än de två i får. Det är Josef och sedan Eliyo, som kan ge oss en rättvis 2 – 0-ledning, båda genom farligheter vi skapar genom vår högersida med Johan och Jesper. Tyvärr så släpper vi en hörna strax före paus.

Sedan börjar vi andra riktigt illa, och släpper över matchen till Säffle, som också går upp till en 3 – 2 ledning. Tycker vi inte ska behöva göra detta och kan inte riktigt förstå varför, men vi får ändå till en riktigt bra avslutning, och skapar chanser, och sedan kan Idiris i matchens sista spark göra 3 – 3 på inspel av Johannes – ändå skönt att inte förlora.
Säffles mål av Oskar Höök på nick efter hörna, Fredrik Larsson på skott på inspel, och Govand Haider på frispark.