18 februari 2023
13:00

BK Forward

Referat: Åtvidabergs FF - BK Forward

Åtvidaberg vann träningsmatchen mot Forward på lördagen med 2 – 1, i en match där första halvlek innehöll det mesta av dagens händelser

Forward tog tidigt ledningen då Bilal Fousseni sprang sig ren och enkelt rullade in 1 – 0. Samme Fousseni hade också möjlighet på straff (vid 1 – 1) då Teo Skarp, även hann blev helt ren, men sprangs ner bakifrån och straff och frilägesutvisning. Bilal satte straffen i kryssribban och Åtvid med 10 man sista 50 minuter. Bilal, som vi ändå tyckte var pigg idag, hade också ännu ett eget straffläge, men petade hårt trängd (?) bollen utanför.

Åtvidaberg kunde i slutet av halvleken vända till 2 – 1 och inga fler mål. Andra halvlek var av lägre kvalité, men vi kan ändå nämna ett Wilgot Rydborg skott i bra läge, och kanske Bilal skulle ha nickat in en frispark i slutet, från ett ganska rent läge.

Rille från Kopparvallen

Är riktigt nöjd med första halvlek och kunde kanske fått något mål mera: Bra kombinationer i våra omställningar och några riktigt bra inlägg. Kanske kunde vi fått in ett i andra, men många som fick chansen idag mot ett bra Åtvidaberg, som ju spelar kvar i Ettan.