4 februari 2023
14:00

BK Forward

Referat: Karlstad Fotboll - BK Forward

IF Karlstad vann mot Forward med 4 - 0, och det var båda lagens första träningsmatch för året.

Alexander Florén

Bra att vara igång och tycker ändå vi får ta med oss en hel del positiva saker idag, och framförallt första halvlek. Tycker vi höll spelet bra uppe, och skapade en hel del mot ett starkt Karlstad. Helt okej för att vara första matchen. Karlstad gjorde 1 – 0 på hörna i halvlekens sista minut, i en jämn halvlek.

Andra halvlek lite sönderryckt av alla byten, men så är det så här i början av säsongen. Karlstad bytte väl alla sina spelare och vi bytte också friskt. De gjorde ett snabbt mål i andra (Haris Avdiu) och sedan en straff och ett inspel (4 – 0). Karlstad har ju satsat friskt och ser ut att ha en bred och stark trupp. Nu är vi igång och KIF nästa helg, avslutar Alex från en inbjudande Airdome Arena och inomhus.