25 maj 2022
19:00

IF Karlstad Fotboll

Referat: BK Forward - IF Karlstad Fotboll

En jämn match, som kunde slutat lite hur som helst och en riktigt bra insats av Forward, kanske t.o.m en av de bästa i år, men till slut ändå bara en hedersam förlust.

Kanske Karlstad hade ett visst grepp om första halvtimmen, och fick också ett 1 - 0 , då Isac Boye kunde utnyttja en hemmakrock och blev plötsligt ganska ren med Steffen, som annars bara hade några fasta att gå ut på. I halvlekens slut var Marcus Kanto ytterst nära att hitta rätt inne i straffområdet, men bollen smet tätt utanför bortre.

Andra halvlelk var nog Forward det bättre laget, och man kom ut riktigt framåtlutade efter pausvilan, och skapade också en hel del chanser och mycket fasta. Svante var nästan där, men bästa chansen hade nog Johan Chamoun, som var nära att hinna först inne i boxen, men bara hörna. När stopptiden var inne hade också Ryan ett skott, som smet strax utanför krysset.

Kanske lite stolpe ut, men samtidigt fanns Diawara och Josef på läktaren, de som ändå gjorde de flesta målen ifjol. Plus till Svante Svedin, som tar för sig allt mer, och Kanto som gillar när Forward har bollen. Anton Ingves också tillbaka och drev högerkanten i andra, tillsammans med Johan.

Tätt på given, men ta med insatsen upp till Haninge och kanske stolpe in. Karlstad helt okej, men inge mera - kanske t.o.m. vi väntat oss ännu lite mera.

Startade: Steffen Kraus, Anton Ingves, Ryan Kukoyi, Jens Arrby, Jesper Åman, Johan Chamoun, Marcus Kanto, Henrik Hultberg, Axel Wetteus, Svante Svedin, Adam Molin