1 augusti 2021
15:00

BK Forward

Referat: IFK Tidaholm - BK Forward

Forward tog tre poäng, då man besökte Tidaholm, men inte utan viss möda. Annars började matchen bra, då en Tidaholmshand medförde en straff redan efter 4 minuter, som Josef satte säkert.

Första 20 var utmärkta, och då spelade den fotboll vi vill, men sedan blev det lite trögt och kämpigt resten av halvleken, rapporterar Peder Hessel från en långhårig Tidavallen. Visserligen skapar vi chanser hela matchen, men det där lilla extra fattades ibland.

Å andra sidan vinner vi klart, och skapar så mycket, att vi kanske bort avgjort tidigare. Nu kommer 2 – 0 till slut, och det är Teddy, som sätter den distinkt vid bortre stolpen, fint framspelad av Johan Chamoun.

Nöjd med att vi vinner, och åter håller nollan. Tidaholm skapar inte så mycket – har en nick i bra läge, men högt över. Vill även ge Tidaholm beröm för ett bra bemötande på arenan.

Nu får vi hem och analysera den här matchen, träna inför Kumla, och resa söderut på onsdag. Ett Kumla, som liksom Yxhult, imponerade i höststarten.