27 juli 2021
19:00

Enköpings SK

Referat: BK Forward - Enköpings SK

Det blev en riktigt svajig och målrik historia – träningsmatchen mellan Forward och Enköping, och till slut stod Enköping som vinnare med hela 5 – 3, och kanske inte så mycket att säga om.

Annars började Mackan Astvald matchen med ett drömmål, och lite väggspel med Josef, och en chip över målvakten och kanske en minut hade spelats. Marcus visade också att han kommer att bli en tillgång för Forward, och med sin boll- och passningssäkerhet så tror vi på mycket nytta.

Enköping bytte hela laget i halvlek, och visade upp ett stort, brett och imponerande spelarmaterial, och vann andra halvlek med 4 – 2. Inte varje dag Steffen släpper fyra i en halvlek, och dessutom inte mycket att göra åt målen. Försvarsspelet var kanske inte hellyckat i andra, men samtidigt tycker vi att Enköping var ett piggt lag, som säkert kommer att klättra i tabellen.

Forwards övriga mål gjordes av Teddy Diawara och Josef Ibrahim. För Enköpoing nätade Linus Zetterström på sin gamla hemmabana och Alan Naib 2. Jocke Pettersson och Carl Siljander
Startade
Karl Johansson – Mohamed Youla, Henrik Hultberg, Ryan Kukyoi, Jesper Nilsson, Johan Chamoun, Marcus Kanto, Axel Wetteus, Marcus Astvald, Linus Jansson, Josef Ibrahim

Ersättare Steffen Kraus, Wilgot Rydborg,, Henrik Cullberg, Linus Spjut, Tidjani Diawara, Carl Grundel, Anel Bravo, Reddy Swami, där Carl och Teddy kom in i halvlek, och övriga under andra halvlek.