14:00

Huddinge IF

Referat: BK Forward - Huddinge IF

Nja, detta var nog inte Forwards bästa och starkaste insats för året, och kanske det var så att Huddinge var det bästa fotbollslaget för dagen på Trängens gröna och fina gräsmatta.

Trots detta var det tunga Forwardshuvuden som lämnade banan efter dryga 90, och detta med tanke på att man hade en 2 - 0 ledning och borde kanske också gjort 3 - 0. Chanser fanns då - Adam Molin från nära håll, .Zac med huvudet på bortre vid hörna, och Johan nära att hinna fram på ett Andersoninlägg.

Bästa perioden i matchen för hemmalaget var första halvan av andra, då även Johan Chamoun kunde sätta 2 - 0. Detta efter en individuell stark prestation av Jesper Åman, som svarade för ett femstjärnigt förarbete. Josef Ibrahim hade i första gjort 1 - 0, efter en stark individuell prestation och bra förarbete av Renmark. Annars var första halvlek svag.

En eloge till Huddinge, som förde stora delar av matchen, och som också skapade chanser, men som vanligt var Steffen riktigt bra. I första blockerade man också avsluten och i andra kom misstagen. Första bakåt efter en dålig nickrensning, och sedan en olycklig fällning och straff och 2 - 2 i 90:e. Efter det anföll bägge lagen desperat och hade varsin chans till avgörande.

Forward hade svårt för dagen att få igång något ordnat anfallsspel, och nu får framtiden (morgondagen) utvisa hur toppstriden kommer att utvecklas, då både Åtvidaberg och Assyriska spelar under söndagen.

Målen för Huddinge. Ouahid Sofiane Bouka och Tobias Corneliusson (straff), där vi mest fastnade för forwarden Ousmane Diawara i ett piggt Huddinge. Nämnas kan att Huddinge idag även kvalade för nästa års Juniorallsvenska, och sade sig sakna 3 - 4 startspelare.

Startade: Steffen Kraus - Anton Renmark, Zac Epplette, Sam Oki, Jesper Åman - Johan Chamoun, Marcus Kanto, Henke Hultberg, Adam Molin - Anderson Ponciano, Josef Ibrahim

In kom Axel Wetteus - Hultberg (58), Linus Jansson - Anderson (82)

Tyresö FF - Trosa-Vagnhärad SK 3 - 1
BK Forward - Huddinge IF 2 - 2
IFK Kumla - Newroz FC 3 - 3