29 februari 2020
12:15

BK Forward

Referat: Karlslunds IF HFK - BK FORWARD

Forward och Karlslund spelade lika 2 – 2, i lördagens träningsmatch på KIF Arena. Ett resultat som nog kan anses som ganska rättvist, även om Forward nog låg närmre ett segermål på slutet.

En ganska nöjd tränarduo i Hessel/Nilsson för dagen, och det ska man vara. Efter en inledning, som inte såg bra ut alls, så vände man matchen och var klart bättre i andra halvlek.

Karlslund med sina vassa omställningar, och farliga kanter kunde gå upp till 2 – 1 under första kvarten, och då såg det lite darrigt ut framför Steffen. Ett mål på hörna, då Adam Björk fick öppet mål, och ett Sermed Habib-upplopp och en ren Martin Springfeldt vid bortre gav två KIF-mål. Däremellan kunde årsdebuterande Adam Molin göra ett klassmål, då han kanonsköt in 1 – 1 via ena stolpen. Adam gick ut strax före halvlek, men troligen inget allvarligare.

I andra tog Forward hand om kommandot, och Johan Chamoun började komma runt på sin kant, och gav Svante Sedin ett inspel, som resulterade i 2 – 2. Därefter hade nog Forward de bästa chanserna, och Yohann Fellrath var nära flera gånger.

Bra inhopp av Svante Sedin, Zac Epplette och Jesper Nilsson i andra. Johan Chamoun redan nämnd, och även Henke Hultberg och Linus Jansson arbetade både bra och fysiskt i de centrala delarna av arenan.

KIF saknade en hel del spelare, liksom även Forward (Andersson, Kanto, Wetteus och Renmark). Matchen var i vissa delar intensiv och fýsisk, och ibland gick nog båda lagen lite onödigt över gränsen.

Startade: Steffen Kraus – Mohamed Youla, Jesper Åman, Sam Oki, Ryan Kukoyi – Johan Chamoun, Linus Jansson, Henke Hultberg, Josef Ibrahim – Yohannn Felrath, Adam Molin

In kom Zac Epplette, Svante Sedin och Jesper Nillson – alla 45, och Ludwig Carlsson