BK Forward

Referat: Arameisk-Syrianska IF - BK Forward

Forward räddade en pinne på övertid, när man mötte Arameisk Syrianska uppe i Botkyrka på lördagseftermiddagen.

Peder

Vi möter ett riktigt bra lag, som tog tag i taktpinnen från början - det måste vi nog erkänna. Tror de kommer att ta en hel del poäng, och framförallt här uppe på Brunna IP. Starka med sina lite längre bollar på sina tre sylvassa toppar, och hårt presspel dessutom. Vi kom aldrig in i första, och även om de inte skapar så mycket, så få vi vara nöjda med mållöst i halvlek.

Första kvarten i andra likadant, och på ett överlångt inlägg kommer 1 - 0 på bortre efter en kvart i halvleken. Det är väl först nu vi kommer in i matchen, och en hel del faktiskt efter några lyckade byten, där Axel Wetteus kommer tillbaka och Svante Svedin kommer in.

Josef har en bra chans, men får inte riktigt träff, och Andersons frispark räddas på mållinjen. Vi lyckas ändå kvittera i 94.e och Svante till Josef, som gör sin gubbe, och Anderson kan kvittera på ett pass från Josef.

Dessutom kan nämnas att Johan Chamoun får rött i 90:e, men vi går ner på treback och chansar lite. En väldigt nyttig pinne kan det visa sig längre fram, och mot ett giftigt A/S. En intensiv period är slut - nu väntar semester till 16 juli.

Startade: Steffen Kraus – Anton Renmark, Felix Bindelöv, Jesper Åman, Ryan Kurkyo, - Johan Chamoun, Henrik Hultberg, Marcus Kanto, Adam Molin, Johan Ibrahim, Anderson