Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Forward A-laget Herr

Följ

A-laget Herr

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IFK Kumla Fotboll

1 - 0
Kumla IP konstgräsplan
22 februari 2020
13:00

BK Forward

Referat

Referat: IFK Kumla Fotboll - BK FORWARD

Kumla vann derbyt mot Forward på Kumla IP på lördagsmiddagen. Med matchens enda mål, kunde man alltså vinna med 1 – 0, och detta genom Henrik Lara Rodriguez, då man rann igenom på Forwards vänstersida.

Annars var det naturligtvis en svårspelad match i ett just nu blåsigt Sverige, men säkert kommer en och annan seriematch även spelas under inte helt maximala förhållanden.

Forward med vinden i ryggen i första och visserligen har Anderson och Fellrath, en hel del klara chanser, men inte en godkänd första halvlek av Forward. Långsamt och lite energilöst, men klart bättre i andra, då man också skapade en del chanser, och några av dem borde nog Anderson satt.

Kumla kommer nog att klara sig bra i tvåan. Unga spelare med ett bolltrillande och bollskickligt lag – i varje fall i första – och en erfaren tränare.

Forwards andra halva är bra, och KG kommer in och ger energi. Mest och bäst tycker vi ändå Johan Chamoun är, som hela tiden vill ha boll och flyttar boll i djupled, när han tar sig in i banan.

Peder Hessel: Några unga spelare kommer in och gör det bra. Speciellt vill jag nämna Ludwig Karlsson, på en mittposition. Annars kan vi bättre, speciellt i första – där är det långsamt, samtidigt som vi nog måste sätta några av alla de chanser vi har. Saknar också några skott utifrån, i den vansinniga vinden som råder.

Startade

Steffen Kraus – Jesper Nilsson, Jesper Åman, Sam Oki, Ryan Kukoyi – Johan Chamoun, Linus Jansson, Henke Hultberg, Svante Sedin – Anderson, Yohann Fellrath

In kom: Konrad Gustafsson, Ludvig Karlsson, Bojan Culafic, Jash Narshi, Mohamed Youla

Kumlas hemsida

KIF borta på lördag