Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Borås HK 84

Följ

Borås HK 84

Följ oss för uppdateringar
Följ
Borås HK 84
Välj lag

Träningstider from måndag 25 januari

Karl Samuelson Ordförande
2 kommentarer
 • 22 jan Carola Edvardsson

  Hej!
  Jag förstår att man gärna vill starta upp igen och det är ju bra att de lättar på restriktionerna. Eller?
  Vill bara påtala att det fortfarande är stor smittspridning i samhället. Vården belastas också hårt och vaccinationerna har precis börjat och det kommer ta lång tid innan merparten av medborgarna är vaccinerade. Jag kan inte förstå att de (=regeringen) lättar på restriktionerna i detta läget. Med det sagt så förstår jag från klubbens sida att man vill starta upp för att man får. Undrar bara om man har diskuterat lämpligheten?
  I mitt yrke på SÄS går jag med en klump i magen hela tiden för att jag inte vet om jag får jobba på min avdelning eller snabbt ryckas därifrån för att täcka upp på Covidmodul. Att lätta på restriktionerna nu när det äntligen börjar minska känns för mig obegripligt.
  Ville bara komma med detta infall istället för att gå och irritera mig i tysthet.
  Tack för mig!

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 jan Karl Samuelson

  Hej Carola!
  Just detta som du påpekar är något vi diskuterat fram och tillbaka i styrelsen och med ledare under hela pandemin. Det vi har kommit fram till är dock att vårat uppdrag och samhällsansvar är att ge barn och ungdomar en givande och utvecklande fritid, samtidigt som vi ger dem en känsla av tillhörighet och gemenskap.
  Om råden då säger att vi under vissa restriktioner kan bedriva vår verksamhet så ska vi också göra det, för att kunna ge just barn och ungdomar en mer "normal" vardag mitt i den tuffa pandemi vi befinner oss i nu. Om detta är rätt eller fel sätt att resonera vet vi troligtvis först efteråt men det är såhär vi resonerar nu.
  Vi hoppas självklart att vi så snart som möjligt kan komma tillbaka till en vardag där vi inte behöver tänka på saker som detta, men fram tills dess ber vi alla att ta hand om er.

  /Karl Samuelson, ordförande Borås HK 84

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in