2 maj 2016
21:30

BHC Vets

Referat: Nacka HK - BHC Vets

Då var säsongen till ända som man säger, efter många om och men så vart det äntligen DM final mot Nacka, svårt med tider och den sida i stegen som Nacka spelade var riktigt sen (ingen skugga på Nacka) matchen då ja Nacka tog taktpinnen direkt och BHC Vets fick värja sig, en som vanligt storspelande Niklas i målet räddade oss och efter första perioden stod det endast 1-0 till Nacka, i period två small det snabbt och 2-0 var ett faktum, sedan snurrade det på och BHC skapade några chanser och lite tryck någon gång men annars var Nacka ett bra mycket bättre lag och det är bara att gratulera till vinsten med 6-1 och BHC's mål gjordes av Freddan Olofsson ass av Bengt Allan. Nacka vann +35 elit dom van DM samt tog Brons i SM så det är ett bra lag.
Vi vill passa på att tacka Thord Johnsson och Anders Salming som hoppade in och stöttade.

BHC vill passa på att tacka alla som stöttat och hjälp till runt matcher, både REC och Vets matcher, (några har gjort ett jäkla jobb, ni vet) men ingen nämnd ingen glömd