3 maj 2015
10:00

Referat: FC Djursholm 3 - Bele Barkarby FF

En endaste fight nu i helgen som var och den var borta mot Djursholm.
På samlingen innan så tog vi det lite lugnt med det taktiska och surrade om att verkligen ha roligt på planen. Det kändes redan på uppvärmningen att de hade tagit det tills sig tycker jag. Om vi ska ta mer om uppvärmningen så kan jag säga att jag tycker synd om Filip i mål för grabbarna hade helt enkelt bestämt sig att stänka dit dem. Tror att det var en fyra fem på raken som var helt otagbara och satt i krysset eller ribba in.
Matchen startar och vi tar tag i taktpinnen direkt och rullar bollen inom laget och försöker komma till lägen. Så inte helt orättvist kommer tidigt 1-0 till oss. Djursholm kämpar på och de har ett par stora killar men jag tycker vi står upp bra mot dem. Innan halvtid så sätter även tvåan.
Andra halvan av matchen är väl inget direkt skönspel förutom ett par anfall som är riktig fina utan mycket kämpa och kriga. Vi skapar ett gäng riktigt bra lägen och sätter både trean och fyran nånstans i mitten av halvleken och med en del skärpa i avsluten så hade vi lätt kunnat gjort ett par baljor till. När det återstår mindre än en minut så hinner de med att få in två tröstmål. Segersiffrorna skrivs därmed till 4-2 i till oss och som sagt det var i klart underkant.

Noterat:
- 5 raka segrar för våra lag och två helger i rad med bara vinster.
- Vår andra raka seger mot Djursholm i år då vi även mötte dem i Boys Spring tidigare i vår.
- Vi fick öva på hur vi ska ställa upp när motståndarnas keeper sparkar ut bollen för det gjorde han VARJE gång han fick tag i den....