31 mars 2023
19:00

Lindome GIF

Referat: Askims IK - Lindome GIF

I dag var det dags för 2:a matchen i DM där vi möter Lindome GIF på hemmaplan??????! Efter en första halvlek, där vi för mycket av spelet men inte får till våra avslut, tar vi med oss 1-0 till halvtidsvila. I andra halvlek spelar vi ett mer varierat anfallsspel och lyckas ta oss igenom Lindomes försvar och då kommer målen. Vi tar med oss en vinst med 7-1??. Dagens målgörare var @martalyreus 3 mål, @ida_ekengren, @annaamelinn , @filippaa.erlandsson och @livia.koopmans som gjorde var sitt????! En härlig inställning hos tjejerna idag som fortsätter jobba matchen igenom och stort tack till @lindomegif_damjunior för en väl genomförd match där ni gjorde det riktigt svårt för oss i 1:a halvlek med kompakt och bra försvarsspel??! På söndag är det nya tag mot Kärra IF i sista gruppspelsmatchen.