0-1 Amanda Gustavsson assist Mathilda Niklasson
1-2 Ebba Sporrong assist Sofia Larson
1-3 Sofia Larson
1-4 Sofia Larson assist Annie Karlsson
1-5 Ebba Sporrong assist Mathilda Niklasson

Vädret var väl inte direkt Västkustenbra utan åskan mullrade inledningsvis under uppvärmningen men det blev bättre eftersom. Matchen spelades på en fantastisk gräsplan, mycket svårt att ta in när våran egen är allt annat än torr.
Matchinledningen var lite halvdarrig men likväl lyckades vi pricka in ett ledningsmål redan efter 2 minuter och detta på fjärde försöket. Vi styr mestadelen av spelet och chanser radas upp, men deras målvakt räddar det mesta. Eller är det vi som missar rentav:) I slutet av halvleken kommer målvakts Ida lite fel in i en situation och det slutar med en skadad anfallare och straff, får hoppas på ett snabbt tillfrisknande där. De sätter straffen och 1-1 speglade inte matchen så långt. Men vi hann med ett nytt ledningsmål då Sofia L lägger fram en riktig macka till Ebba som inte gör något misstag, ledning 2-1 i paus.
Andra halvlek är spelmässigt bättre och vårt bollinnehav är mycket stort, vi går ifrån till 5-1 och tar en välförtjänt seger.
Totalt sett en mycket stabil insats av alla spelare inför en förvånande stor publik.