14:15

Älvängens IK

Referat: Kode IF - Älvängens IK

Årets sista division 3 match spelades borta mot Kode som vi mött två gånger tidigare i träningsmatcher.
Även denna gång slutade det med seger, men det blev bara 3-1 efter många missade lägen.
Första halvlek var stabil, släpper till ytterst lite bakåt och skapade 4-5 rejäla målchanser men går till pausvila med enbart en 1-0 ledning. Inledningen av andra halvlek är dominansen total och både 2-0 och 3-0 kommer och där kändes det som om proppen skulle går ur ordentligt, men istället kommer 1-3 då vi missar ett uppspel och efter detta tappas spelet totalt. Det är vid något tillfälle nära en ytterligare reducering innan vi får fart på spelet igen.
På slutet är det nära mål flera gånger för ÄIK, men segern stannar vid 3-1.
Mycket var bra sett över hela matchen och det räcker att vinna med två mål även om det borde gjorts ett antal mål till med lte mer skärpa.

Kode IF-ÄIK dam 1-3 (0-1)
Mål: Linnea Olsson 1, Anna Siverbo 1, Ellen Podvorec 1