22 mars 2020
17:00

Älvängens IK

Referat: Lindome GIF - Älvängens IK

Avslutande match i junior DM och då matchen var betydelselös valde vi första att spela 2x30 min och därefter 30 minuter utan tävlan när vi ändå var på plats. Vi börjar matchen på ett bra sätt och tar ledningen och skapar sen flera kanonlägen som vi bränner, som så vanligt släpper man då istället in ett mål bakåt från ingenstans och vi går till pausvila med 1-1 ställning. I början på andra halvlek blir det lite miss i kommunikationen och 2-1 ledning för Lindome. Efter detta tar sig laget i kragen och spelet blir betydligt bättre och nu hotar vi på ett helt annat sätt. Målen trillar in och vi vänder till en 4-2 seger som kändes klart rättvis. Den sista perioden vinner vi med 3-0 vilket ger totalt 7-2 till oss.
Många fina insatser idag, merparten som spelade idag har tränat sporadiskt vilket gör insatsen klart berömvärd.
Kul att se Daniella kliva in och spela moget, alltså född 2006.
Vi slutar på andra plats efter Zenith och det räcker inte till vidare avancemang.

Lindome GIF-ÄIK 2-7 (1-1) (1-3) (0-3)
Mål: Julia Svennblad 3, Jonna Karlsson 2, Ebba Sporrong 2