Referat: Älvängens IK - Kungsbacka DFF F17

Tredje träningsmatchen denna veckan och just nu är det en del skador som stör.
Denna match väntade det ett helt annat motstånd, ett ungt och spelande lag vilket passar oss betydligt bättre.
Matchen spelades idag 3 x 30 min.
Vi kommer ut passiva och hamnar i underläge spelmässigt. Men trots detta kontrar vi in ledningsmålet men glädjen blir inte långvarig. Vi går till en första pausvila med underläge 1-2 efter en knappt godkänd period. Betydligt bättre spel i andra perioden och när vi väl får snurr på bollen är vi betydligt vassare. Vi tar återigen ledningen med 3-2 men strax innan vilan släpper vi in ett nytt mål från ingenstans. I sista perioden är det i stort sett bara spel på deras planhalva och vi pressar dem tillbaka rejält. Efter en hörna sätter vi även 4-3 målet som kändes som segermålet. Men även denna gång kvitteras vår ledning på ett alldeles för enkelt sätt, gör man 4 mål framåt skall det innebära seger.
En bra genomkörare återigen mot ett kul lag att möta, men retligt att vi inte kan vinna matcher där vi är bättre.
I sista perioden har vi inte mindre än tre ramträffar, marginalerna är absolut emot men att bara prata om otur är inte rätt. Med mer fokus släpper vi in färre mål och gör fler framåt. Nu laddar vi för seriespelet som startar nästa helg och vi får hoppas skärpan blir bättre framöver.