BK Astrio

Referat: Alets IK - BK Astrio

Äntligen någon form av vårkänslor i luften, denna vintern har känts lång ur flera perspektiv...

Gårdagens match mot BK Astrios U19 är sammantaget en bra prestation jämfört med vart vi har varit tidigare och vart vi står nu, så trots uddamålsförlust och frustration över det så ser vi framsteg.
Astrio gör 0-1 ganska tidigt på ett förvisso riktigt vackert avslut men där vi samtidigt är slarviga i vår speluppbyggnad i första skedet och passiva i andra skedet. 0-2 kommer i halvlekens sista spark på en fin individuell prestation. Halvleken präglas annars av ett något bollskickligare Astrio, där vi "hjälper" dem på traven med bolltapp direkt efter bollvinst för många gånger.

Efter en bra halvtidsdialog ser vi dock till att matchen får en helt annan ton, vi skapar ganska många fina chanser och gör dessutom ett vacker mål genom Anton på nick efter Alex inlägg. Vi har bra kontroll på matchen och bör nog få till en kvittering beräknat på antalet chanser och bollinnehav.

Vi tar med oss en riktigt stabil andra halvlek och ser fram emot en bra träningsvecka!