23 augusti 2020
18:00

Ytterby IS

Referat: Älvängens IK - Ytterby IS

Kvartsfinal i junior DM mot Ytterby IS hemma på en bra gräsplan. Tjejerna var rejält taggade och sugna på att hoppa på segertåget återigen. Många av bitarna har fallit på plats och speciellt försvarsspelet har blivit klasser bättre sista veckorna.
Egentligen var det ÄIK matchen igenom, vi släpper till en del lägen men det kändes aldrig riktigt oroligt.
Framåt skapas lägen och nu fick vi två lite turliga mål med oss i första halvlek, kändes riktigt bra att få lite medstuds.
I andra halvlek väntade motvind, men det påverkade inte matchbilden speciellt mycket utan vi får med oss en stabil 3-0 seger vilket innebär semifinal mot Floda som ska spelas senast siste september. En härlig laginsats och det lovar gott framöver. Återigen fina insatser för våra 06:or Amanda och Tilde.
Tyvärr får vi klara oss utan Anna i semifinalen då hon fick rött kort efter två oerhört billiga gula kort som letades upp från ingenstans.

ÄIK-Ytterby IS 3-0 (2-0)
Mål: My Nordgren 1, Ebba Sporrong 1, Linnea Olsson 1.
Utvisning: Anna Siverbo (2 gula)