19:45

Älvängens IK (B)

Referat: Ösets BK - Älvängens IK (B)

Möte med Öset där vi på förhand visste om att vi kommer ha problem med fysiken och närkamperna.
Första halvlek är ingen höjdare fotbollsmässigt, de kontrar på våra felpass och bolltapp som tur är avsluten mindre bra.
Vi lyckas ta ledningen då 06:an Amanda lyckas förvalta en fin passning.
I andra halvleks första del spelar vi riktigt bra och här skapas mängder med chanser för att stänga matchen, men när tjejerna kommer in i deras sista tredjedel händer något. Självförtroendet är noll och bollen vill inte in i mål hur öppet det än är. Sista delen av halvleken är det mest sparka och spring och det är kanske inte riktigt vår melodi.
Känslan var att det skulle gå åt skogen och i slutminuterna efter 1 frispark och 2 hörnor kommer även 1-1 vilket också blir slutresultatet. En sak är säker och det är att det är en enorm skillnad på spelet och avsluten när det gäller träning kontra match. Att inte åka hem med 3 poäng en match som denna känns onekligen inte bra alls.