18:00

Älvängens IK

Referat: Kode IF - Älvängens IK

Regn hela dagen men väl till matchstart var vädret riktigt behagligt.
Möte med Kode och vår första halvlek är okej men inte mer, vi skapar ingen egen målchans alls men tar ändå ledningen med 1-0 då Linnea snappar upp en boll och rundar deras målvakt. Vi har ett gött snack i paus och känslan sa att det skulle bli bättre på målchansfronten om vi spelar lite snabbare och använder våra kanter. Dessvärre tar det max 20 sekunder innan bollen ligger i eget mål då det är vår tur att ge bort ett mål efter att vi tappat boll i fel läge.
Resten av halvleken är det mycket ÄIK, vi får igång spelet och nu skapar vi massor med chanser. Vi gör 3 mål och vinner matchen med 4-1, som kunde varit ett par mål till om skärpan varit bättre.
I andra halvlek hittade vi tillbaks till de vägvinnande spelet och då ser det riktigt bra ut.
Många fina insatser, ska nån enskild framhävas är det Linnea i målet med mycket pondus och som dessutom fick räddat en straff i slutet.

Kode IF-Älvängens IK 1-4 (0-1)
Mål: Linnea Olsson 3, Ellen Podvorec 1

Ni ser matchen och många highlights på vår Veo sida.