19 april 2020
18:00

Trollhättans FK

Referat: Älvängens IK - Trollhättans FK

Då det kom ut nya riktlinjer under fredagen fick matchen spelas med de födda 2002 och senare vilket medförde vissa justeringar. Motståndarna visade sig vara mycket spelskickliga och det skulle bli en tuff nöt att knäcka. Första halvlek var efter en liten trevande inledning riktigt vass och vi får till halvtidsvila med 2-0 vilket var lite i underkant sett till målchanserna.
Andra halvlek börjar med att motståndarna kommer ut betydligt tuffare och nu får vi kriga rejält för att hålla dem stången.
Reduceringen kommer till 2-1 kommer på en frispark långt utifrån och nu står matchen och väger på allvar.
Sista 20 minuterna är det mycket pannben, när väl 3-1 kommer tar vi över fullständigt och när domaren blåser av matchen står det alltså 7-1 på resultattavlan. En oerhörd styrka att vinna en sån här tuff match med de siffrorna, det tyder på god moral i gruppen. En grym prestation!

ÄIK-Trollhättans FK 7-1 (2-0)
Mål: Linnea Olsson 3, Julia Svennblad 2, Anna Siverbo 2

Matchen finns att se på vår VEO sida inom kort.