13:00

Mossens BK

Referat: Älvängens IK - Mossens BK

Återigen möte med Mossens BK och dessa matcher brukar bli sevärda då bägge lagen gillar offensiv fotboll.
Mossen börjar klart bäst och styr matchen första 20 minuterna och tar även ledningen med 1-0. Sakta men säkert äter vi oss in i matchen och det ser ut som om vårt tempo gör motståndarna trötta och vi tar över matchen helt, en kvittering på hörna kommer i slutet av halvleken då Elsa hittar Vilma som sätter bollen i mål.
Med tanke på scenförändringen i första halvlek snackade vi om att köra full fart från start och det visade sig bli matchavgörande. Andra halvlek är det bara ett lag på plats och det är hemmalaget och nu kommer målen också.
Spelet är stundtals fantastiskt bra och matchen slutar 6-1 vilket var klart i underkant sett till målchanserna.
En riktig laginsats och när alla spelar tillsammans som ett lag då är vi mycket svårslagna, nu längtar man efter VEO inspelningen. De som lyste lite extra idag var backlinjen och Jonna K som tog sin defensiva roll på mitten till nya höjder.

Älvängens IK-Mossens BK/IF Mölndal 6-1 (1-1)
Mål: Ebba Sporrong 2, Julia Svennblad 2, Vilma Winberg 1, Anna Siverbo 1