14:20

Älvängens IK

Referat: IF Mölndal/Mossen BK - Älvängens IK

Tredje mötet i år mot Mölndal/Mossen och de tidigare mötena hade slutat med en oavgjord och en storseger.
ÄIK är det bättre laget och skapar flest chanser, men farliga kontringar lurade ständigt runt hörnet. På en sån här kommer istället 0-1 vilket blir halvtidsresultatet. Andra halvlek fortsätter som den första och efter många halvlägen kommer till slut en förlösande kvittering genom Jonna K. Nu kändes det som om matchen skulle vändas, men ett för kort bakåtpass innebar istället 1-2. Nu var goda råd dyra och full rulle framåt gällde. Med tre minuter kvar tilldöms vi en riktigt billig straff som Lisa satte i nät, sicken härlig känsla att lyckas få till en straffläggning. Trodde alla. Med sekunder kvar får de en hörna och på denna får motståndarna straff, för en knuff. Straffen i mål och sen blåser domaren av matchen. Oerhört tung förlust och detta innebar att,det var färdigspelat för denna gång.