Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Vetlanda BK

Följ

Vetlanda BK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Vetlanda BK
Välj lag

VBK kom aldrig tillräckligt nära i Västerås

14 dec 2016 936 visningar 2 kommentarer
14 dec 2016 936 visningar 2 kommentarer
Andreas Söderman Ledamot
 • 15 dec 2016 anders bodeberg

  En eloge till VBK som stod upp bra mot VSK i gårdagens elitseriematch trots sista tidens turbulens med tränaravgången. Just det sista är ett dåligt omen och som utomstående undrar man om bakgrunden och det är inte utan att man samtidigt drar paralleller till Tommy Österbergs plötsliga avgång för två år sedan.
  Gårdagens match visar tyvärr på att klubben med nuvarande lag inte innehar den kapacitet som krävs för att kunna stå upp och rubba Sveriges topp-5 lag. VBK´s akilleshäl är sedan många år försvarsspelet och det är bara att gå in i serietabellen och se IM för att förstå att det är där som förstärkningar måste till inför kommande säsong ifall man har ambitionen att nå topp-4.
  Gårdagens match var spelmässigt jämn men VSK´s större tyngd, styrka och jämnhet fällde till sist utslaget.
  Men VBK har framtiden för sig om ledningen tar sitt ansvar och förstärkningar görs på försvarssidan. Men i år blir det inget slutspel. Tyvärr.

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 dec 2016 helgelindberg55

  Historien upprepade sig tyvärr igen, tre insläppta på fem minuter precis när vi började få riktigt häng, och matchen förlorad..
  Kunde man få bort detta så vinner vi fler matcher

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in