4-4 (66) Filip Gustafsson (ass Linus Strömgren)
4-5 (74) Linus Strömgren (ass Johan Palm)
5-6 (88) Martin Hedvåg (ass Filip Gustafsson)
Filip Gustafsson, Linus Strömgren
Ernad Sadiki
Avb: Billy Svenske, Martin Hedvåg, Rasmus Bodevind

Målrik match i Veinge.
Om man vill se mål, då gjorde inte något av lagen oss besvikna i kvällens match i Veinge. Det var full fart framåt och särskilt i andra halvlek föll målen tätt.
Matchen startade i högt tempo och att Lilla Tjärby är ett bra lag visade man tidigt i matchen. Bra passningsspel och snabba omställningar från hemmalaget men Torpa hängde med bra och skapade ett par fina chanser i inledningen, b la hade Filip ett skott i ribban i 12:e minuten. Ludvig fick utgå skadad redan i 14:e och ersattes av Billy Svenske. Trots många chanser var det mållöst fram till 33:e minuten. Efter en frispark fick vi inte undan bollen utan 1-0 satt i nätet från nära håll. Kvittering föll två minuter senare. Johan vann bollen efter hård press på bollhållaren, Ernad blev frispelad och skottet satt otagbart. Rättvist men Tjärby kunde ändå gå till pausledning sedan en snabb omställning resulterade. Spelmässigt en bra halvlek och det såg lovande ut inför andra.
Två byten i paus, Martin och Rasmus ersatte Murre och Melwin. Tyvärr var vi lite väl givmilda och Tjärby kunde göra två mål i 51:a respektive 54:e minuten. Åter efter en djupledsboll och en välplacerad frispark. Man kunde tro att Torpa skulle ge upp men grabbarna gjorde en grym vändning. I matchens bästa anfall kunde Linus Strömgren reducera i 60:e minuten. Efter många bra passningar kunde Linus skarva in Filips fina inlägg. Torpa fortsatte att jobba hårt och på en bra slagen vänsterhörna från Martin, dök Ernad Sadiki upp vid bortre stolpen och satte bollen i mål i 64:e minuten. Kvitteringen föll två minuter senare. Snabb kontring, Linus hittade ut till Filip på högersidan, han tog sig förbi sin gubbe och från 25 meter talade hans vänsterslägga när bollen satt innanför stolpen. Vändningen blev ett faktum när Linus styrde in 4-5 i 74:e minuten. Efter en frispark blev det lite flipperspel i Tjärbys straffområde och Johans skott tog på Linus och gick in. Vi hade gjort otroliga 4 mål på 14 minuter! Ledningen varade bra två minuter, åter kunde vi inte försvara oss mot en frispark och bollen satt jämte muren och i mål. Matchen såg ut att sluta oavgjort men TIF skulle få in ett avgörande i 88:e minuten. Torpa kontrade blixtsnabbt men Filip och Martin i spetsen. Martin vände bort sin försvarare och hans vänsterskott från 25 meter slank in under målvakten. Oavgjort hade nog varit mest rättvist men Torpa fick sista ordet. Målmässigt en otrolig match mellan två offensiva lag men lagens tränare var nog inte helt nöjda med försvarsspelet. Vi var riktigt vassa framåt, många bollvinster högt upp i planen och flera fina spelmål. Defensivt har vi en del att jobba på och tre frisparksmål är sådant vi bör undvika. Dock, när man gör fler mål än motståndarna får man vara nöjd. Supporterkampen vann vi solklart och tack till alla som tagit sig till Veinge denna kyliga kväll. Vi går på påsk ledighet efter ännu en vinst.