Joel Lööf, Hannes Törnqvist, William Nilsbeck
Johan Brorsson, Linus Strömgren
Avb: Billy Svenske, Hjalmar Karlsson, Herman Schmidt, Andreas Palm, Samuel Eliasson (mv)

Klar förlust i Gnosjö.
Påsken började i moll när Torpa gick på en rejäl smäll mot Kulltorp. 4-0 går inte att förklara bort, vi mötte helt enkelt ett bättre lag. Vi gör ingen bra match och då rinner det lätt i väg.
Inledningen var ändå ok och vi hängde med bra i tempot. Vi hade även någon målchans men Kulltorp var farliga i sina omställningar och skapade mer. Kulltorp är ett fysiskt lag med tyngd och flera duktiga huvudspelare och det skulle ge utdelning. I 17:e minuten föll 1-0 efter en högerhörna. Bollen nickades ner vid straffpunkten och skottet satt stenhårt i mål. Linus fick skadekänning och klev av i 25:e minuten. Fyra minuter senare föll 2-0. Denna gång efter en frispark där bollen nickades mot bortre stolpen och stöttes in från nära håll. Vi slarvade med passningsspelet och förlorade många dueller. Det blev lite bättre i slutet av halvleken. Bästa läget fick Joel Lööf men skottet från nära håll gick över. En halvlek i klar hemmafavör.
Trots medvind fick vi mest jobba i motvind i inledningen av andra och någon tendens till vändning såg man inte. Vi fortsatte att tappa bollen via dåliga passningar och det skapade mycket omställningar. Matchen avgjordes mer eller mindre i 51:a minuten. Efter bolltapp kom ett distansskott från 25 meter och bollen smet in precis jämte stolpen. Spelet blev sämre från båda sidor och det såg lite avslaget ut. Det hade kunnat runnit i väg men vi jobbade ändå bra för att förhindra mer mål. När det var 5 minuter kvar föll 4-0. En ganska klar straff utdömdes och enkelt satt bollen i mål. Efter många bra matcher kom ett bakslag men vi mötte också ett lag som gjorde oss dåliga. Jobbet var väl ok men dåligt passningsspel satte oss i många knepiga situationer och många kom inte upp i normal standard. Skall man förlora, gör man det bäst i en träningsmatch. Nästa gång vi spelar kan det bli i andra omgången av cupen eller blir det seriestarten mot Rydaholm.