1-0 79 min David ass Godtman
1-1 85 min City

Laget: Hampus - Mike, Wallnér, Berner, Zakaria - Fidde, David - Hultenius, Andreas, Samuel - Jompa
På bänken: Nikki, Godtman, Ricky, Hugosson

Vi styr spelet redan från början. City har svårt att få kontroll på bollen på vår planhalva. Vi skapar inte några farligheter men har stundtals ett bra passningsspel. Efter halva halvleken kommer City upp mer med sina långbollar men skapar inget. Vi har ett par möjligheter bl.a. när Samuel slår en boll från vänsterkanten över försvaret och nära bortre stolpen kommer Hultenius och slänger sig och får in bollen framför mål där Andreas kommer rusande men i kamp med en försvarare får han ingen riktig träff på bollen när han och försvararen slänger sig ett par meter från mål och City kan rensa. Vi har ett par bra chanser till och i slutet kommer Zakaria på vänsterkanten och slår ett fint inlägg mot bortre stolpen där Andreas kommer och i snäv vinkel skjuter på volley men målvakten räddar.
0-0 i paus där vi dominerat men borde skapat mer chanser.
Andra halvleken är den första lik. Vi dominerar och City kommer i anfall främst nä vi gör misstag. City spelar på gränsen och ibland över den och de gula korten börjar hagla. Vi har ett par bra lägen men avsluten är inte så bra eller så tar vi fel beslut. Efter en hörna hanmnar bollen hos Godtman utanför straffområdet som tar emot bollen och skjuter, han får ingen kanonträff men David styr bollen i mål. Strax efter får Zakaria kramp och Nikki slår ut bollen visserligen lite pressaad men istället för att kasta tillbaka bollen som är normalt fortsätter City som inget hade hänt. Ovanligt att se ett sådant osportsligt uppträdande i vår serie. Någon minut senare kommer City på högerkanten och slår in bollen framför mål, Mike är där men missar i mottagningen och deras forward kommer först och kan göra 1-1. I slutet försöker vi och Hugosson är nära att vinna en nickduell med målvakten men når den precis inte.
Matchen slutar 1-1 och vi förlorade 2 poäng. Stundtals bra spel men svårt att få till det i straffområdet.