1-1 85 min Jompa ass Patrik
2-1 86 min Önnered

Laget: Hampus, Mike, Wallnér, Kevin, Hultenius - C-M, Godtman - John, Andreas, Jompa - Patrik
På bänken: Nikki, Samuel, Jens

Önnered börjar klart bäst, vi har svårt med passningsspelet på naturgräset och tar dåliga belut dessutom. Önnered skapar några lägen men har bara ett farligt avslut efter en frispark men Hampus gör en bra räddning. Efter halva halvleken kommer vi in mer och jämnar ut spelet även om Önnered är det något bättre laget och har fler farligheter. Vår bästa målchans är när John får bollen framför mål och vänder och vrider med försvararen där båda ramlar tillslut utan att John får i väg något skott.
0-0 i paus där Önnered varit klart bäst men vi kom bättre ju längre halvleken gick.
Andra halvlek börjar ungefär som första slutade, ganska jämt spelmässigt men Önnered är vassare framåt. Önnered har ett par vassa chanser där Hampus fåt göra några fina räddningar på bl.a. ett mäktigt skott utifrån och ett friläge där han nyper bollen när deras spelare försöker dribbla honom. Vi börjar så småningom skapa lägen. Jompa har 2 stycken där deras målvakt räddar bra. När dryga kvarten är kvar får Hultenius sin andra varning efter kommit för sent i en glidtackling. Det känns tungt för Önnered har mattas lite och skapar inte så mycket. Efter utvisningen tar Önnered över totalt men vi kämpar och Önnered har svårt att skapa chanser. Vi håller ut i 10 minuter men efter en dubbelhörna hamnar bollen framför mål där deras spelare dundrar in 1-0. Vi ger inte upp och anfallet efter får Patrik bollen på högerkanten och slår in bollen till Jompa som lyckas ta ner bollen och vända bort försvarare och placera in 1-1. Vår glädje blir tyvärr lika kortvarig som Önnereds innan. Önnered får en frispark på mitten av vår planhalva lite till höger. Deras spelare slår den mot bortre stolpen och 2 av deras spelare springer ifrån vår markering och är båda nära att skarva bollen men missar, tyvärr ställer detta Hampus och bollen går in vid stolpen. Vi orkar inte resa oss en gång till och Önnered vinner rättvist med 2-1.Sett till hela matchen var Önnered bättre och vassare men samtidigt tungt att tappa poäng på slutet, utvisningen var nog avgörande med tanke på att vi kändes på gång och Önnered hade tappat lite av deras spel.