24 september 2016
14:30

Selånger FK P04 Blå

Referat: Matfors IF P04 blå - Selånger FK P04 Blå

Mycket bra start av oss. Flera målchanser de första minuterna. Sedan vet jag inte om vi slappnade av en aning för de fick all tid i världen att vända upp och kunde kontra in 4 mål efter snabba omställningar. Helt ologiskt resultat så långt eftersom vi också hade rätt bra spel och flera superheta målchanser som vi inte kunde förvalta. I slutet av första halvlek kunde vi dock reducera 2 gånger om till 4-2 och en bit in i andra gjorde vi också 4-3. Vi fortsatte att skapa massor av lägen och borde väl egentligen ha gjort en 3-4 mål till men deras målvakt var grymt bra. När de gör 5-3 lite slumpartat så går luften ur oss en aning och till sist blir det en förlust med 6-3.
Bra match ändå. Totalt sett skapar vi flera heta målchanser än dom men det är dom som gör målen.