Långemåla IF

Referat: Alsterbro IF - Långemåla IF

Tillbakagång i spelet

Om vi var jättebra förra matchen, så va det helt tvärt om här.
Vi var inte med från början. Även om det kunde börjat lite bättre än att det blev straff efter bara någon minut. Tobbe kom åt motståndarens ben i straffområdet och straffläggaren gjorde processen kort.
Efter det hade Alsterbro fått rejält med energi och de sprang sönder oss ganska lätt. Man avancerade ständigt uppåt och kunde komma runt på kanterna.
Andra målet kom därför väldigt naturligt på ett inspel snett bakåt.

Vi hade inte mycket av spelet och missade passningar och slog långa bollar som inte hade någon direkt adress. MEN Micke skarvade bollen till Adam som nickade den vidare mot Micke igen som va snabbare än backarna och slog in bollen enkelt förbi målvakten.

Hade vi inte åter igen tappat markeringen och släppt in det tredje målet här, så kanske vi hade kunnat resa oss. Men när det blev 3-1 så tog det bort den lilla luft vi hade fått under vingarna.
Dock inga fler mål i första.

Andra halvlek började lika illa som första med mål efter bara några minuter. Alsterbro var bättre matchen igenom och kunde gjort några mål till.
Vi hade väl kanske 2-3 skott till mot mål, men det var absolut inga farligheter.

Hemmalaget körde på och vi hängde inte med alls för det mesta. Dom var hungrigare och mer samspelta.
Vi brukar ha svårt för Alsterbro borta.
I underkant blev det "bara" 5-1 efter en del svettiga räddningar av Jonas i målet.

Nu måste vi komma igen nästa match mot BB.