24 februari 2018
12:30

IFK Hammarö F-05

Referat: Torsby IF - IFK Hammarö F-05

Tjejerna bjuder än en gång på en närvkittlande match där hemma laget Torsby kopplar ett litet grepp om matchen i första perioden. Vi tar visserligen ledningen i inlendingen av matchen, men Torsby spelar världigt diciplinerat och sätter många skott från sin höger 9:e position där vi stundtals har lite svårt att hävda oss. Men efter storspel i målet av Elin och ett fantastiskt försvarspel går vi till halvtidsvilla med med "bara" 2 måls underlägen (6-4) och vi spelar bra och en vinst, känns inte helt främmande.

I andra halvlek visar tjejerna en enorm lagmoral, och växlar verkligen upp både försvars och anfallsspel, speciellt en helt annan inställing till att fortsätta försöka och nöta genombrott trots både stegfel och övertramp mot tidigare matcher. Vilket verkligen ger resultat då vi lyckas kvittera och i slutminuten gå upp i ledning (12-13), och sedan lungt och säkert kan spelar av de sista 30 sekunderna till en välförtjänt bortaseger.

Grymt jobbat alla! och tack för ett fantastiskt stöd från läktaren.