Horndals IF

Referat: Fors IK - Horndals IF

Fors IK - Horndals IF 5-0 (4-0)

Förlust i 3:e träningsmatchen med 5-0 mot Fors.
Fors vann rättvis med det var siffror som var lite för stora rent överlag sett till hela matchen.
3 av dessa mål kom till på olyckligt agerande från vår målvakt. Det är sånt som händer.
Visst, ute på plan gjordes ju också misstag men det blir ju såklart väldigt sårbart när det blir så här.

Annars började vi riktigt bra de första 10 minuter innan 2 av dessa mål kom till.
Efter det tappade vi en hel del och Fors tog över spelet och var det lag som hade mer boll och hann då också med att göra 3-0. Under den perioden var vi inte riktigt bestämda i kampsituationer, alldeles för tveksamt och tamt på en del håll.

Sista 10 i första halvelk såg vi en ljusning då vi började ligga rätt i våra positioner rent försvarsmässigt igen.
Synd att Fors då kunde sticka upp och öka ut ledningen till 4-0 innan halvtidsvilan.

I andra halvlek gjorde vi en helt godkänd insats, vi stod upp bra halvleken ut.
Enda misstaget då var att vi i försvaret tappade boll istället för att enkelt spela ut bollen på kanten. I kontringen kunde Fors i och med det göra enda målet i den halvleken.

Det märktes att vi är lite ojämt tränade men hade trots det moral och kämpaanda matchen igenom.
Saknade även en del spelare idag p.g.a. skador & arbete så vi vet att det finns flera alternativ längre fram.

Nyttig match för oss då vi fick jobba och träna på att ligga rätt i våra positioner. Inte fel att få ett rent konditionspass i kroppen heller. Träningsmatch är ett bra namn då det just är en träning för att kunna bygga upp någonting tills när det verkligen gäller, alltså till höstens seriespel. Då är det dags för revansch... ;o)